Renovering & byte av fönster

Totalåtagande

Vi på Fönster & Fasadgruppen erbjuder skräddarsydda fönsterlösningar inom bland annat:

I vårt åtagande som totalleverantör ingår inventering och förslag till lösningar med hänsyn till era önskemål. Vi kan även kontrollera fönsterstatus med värmekamera före och efter åtgärd.

Vår ambition är att inte lämna våra kunder förrän de är helt nöjda, trygga och belåtna.

Våra genomtänkta fönsterlösningar ger dig:

Ekonomi

Vanliga tvåglasfönster släpper ut en stor del av värmen genom fönstren. Genom att välja energieffektiva alternativ kan värmeförlusten genom fönstret minskas med upp till 65%. Våra lösningar minimerar även underhållskostnaden och framtida åtgärder såsom slipning, målning och kittning uteblir liksom röt- och fuktskador. Värdet på fastigheten stiger med energieffektiva och underhållsfria fönster.

Komfort

Förutom att energieffektiva fönsterlösningar sparar pengar så medför de att inomhuskomforten förbättras betydligt genom att både drag och kallras elimineras. Genom att kombinera med ljudisolerande glas erhålls en behagligare ljudnivå. Fönstren kan även förses med olika typer av glas för särskilda krav på solskydd, insynsskydd, säkerhet m.m.

Estetik

Finns det något som höjer en fasads utseende mer än vackra, välmående fönster? När nya fönster installeras eller befintliga renoveras kan vi leverera lösningar som harmonierar med husets ursprung eller det uttryck ni vill förmedla.

Kvalitet

Vårt kvalitets- och miljösystem (KMA) som är anpassat för fönster-entreprenader och omfattar Kvalitetsplan, Miljöplan samt Arbetsmiljöplan.